Voorpagina2018-11-06T13:56:48+00:00

Van harte welkom op de website van de stichting Griffioen “de Wijk”.

Op deze site vindt je onder andere informatie over de werkzaamheden van de diverse georganiseerde activiteiten.

Voor de komende maanden worden er weer een aantal spannende, leuke, gezellige en zeker aan te bevelen activiteiten georganiseerd. De vrijwilligers van de stichting verwachten dat er ook voor jou wat bij zit.

We hopen je te ontmoeten in ons wijkcentrum aan de Griffioenstraat of natuurlijk bij een evenement!

Bestuur en vrijwilligers van de stichting Griffioen “De Wijk”.

... Lees meerLees minder

woensdag 23rd januari 2019, 20:39

Zaterdag 19-01-2019. Activiteit "Slijm maken"
Wat een toffe middag bij Stichting Griffioen "De Wijk". Er is heel veel slijm gemaakt en wat zijn de bakjes mooi versierd. De opkomst was enorm. Allemaal blije kinderen! Tot slot nog een zakje snoep mee naar huis! Kortom, een hele geslaagde middag. Bedankt allemaal! Ook iedereen die mee heeft geholpen dit tot een succes te maken. Top. Annet Minneboo, met dank aan je dochter Krystel die heel veel mensen geholpen heeft goed slijm te maken en onze handen te bevrijden ­čśë
... Lees meerLees minder

zaterdag 19th januari 2019, 16:18

 

Comment on Facebook

Super dat het wijkgebouw weer gevonden wordt door zo veel enthousiaste kinderen en ouders. Op naar de kinderdisco dan maar. Organisatie bedankt voor jullie inzet.

Wat een gezelligheid! Super dat het zo'n succes was! Fijn dat vrijwilligers hun tijd en energie in zulke activiteiten steken!

Gave foto's zeg!

Dag jongens en meiden,

Aanstaande zaterdag 19 januari en vrijdag 22 februari is er weer een leuk en gezellige kidsactiviteiten georganiseerd door Stichting Griffioen "de wijk". We gaan slijm maken en houden een SUPER leuke CARNAVAL kinderdisco. Zie flyer voor nog MEER informatie. Dus neem gezellig al je vriendjes en vriendinnetjes mee....
Bij vragen kunt u een appje sturen naar 0681932379

Mvg, de Activiteitencommisie van Stichting Griffioen "de wijk".

Slijm makenzaterdag 19th januari 2019, 14:00Stichting Griffioen "De Wijk"Vandaag hebben we in het wijkcentrum een leuke activiteit. Het is een rage. Kies je voor stevig of glibberig slijm, met of zonder glitter en in de kleuren unicorn, galaxy, regenboog of groen? Kom gezellig langs en maak je eigen fluffie slijm, neem zelf twee potjes mee om het slijm in te doen. De potjes gaan we ook versieren. Wij zorgen voor voldoende lijm, scheerschuim en lenzenvloeistof. Deelname is vanaf 5 jaar en gratis.
... Lees meerLees minder

Slijm maken

vrijdag 18th januari 2019, 21:30

Reminder! Kom je morgen ook?

Nieuwjaarsborrelvrijdag 11th januari 2019, 20:00Stichting Griffioen "De Wijk"Het bestuur en vrijwilligers van Stichting Griffioen "De 'Wijk" nodigen u van harte uit op onze nieuwjaaropening op vrijdag 11 januari 2019 vanaf 20.00uur. Samen met andere wijkbewoners kunt u onder het genot van een drankje­čąé elkaar een goed nieuw jaar toewensen en nog eens terugkijken op een 2018. ­čąé Graag tot dan!
... Lees meerLees minder

Nieuwjaarsborrel

donderdag 10th januari 2019, 15:52

Kom ook lekker dansen in je mooiste verkleedkleren bij onze Carnaval kinderdisco. Voor alle kinderen in groep 1 tot en met 3 is er vandaag Carnaval disco in Wijkcentrum hof 't Seijs. Je mag je uitdossen met feestneuzen, mooie prinsessenjurken en gekke verkleedpakken.

Er wordt natuurlijk vrolijke carnavalsmuziek gedraaid.
De deelname is gratis

Carnaval kinderdisco groep 1 tot en met 3vrijdag 22nd februari 2019, 18:00Stichting Griffioen "De Wijk"Kom ook lekker dansen in je mooiste verkleedkleren bij onze Carnaval kinderdisco. Voor alle kinderen in groep 1 tot en met 3 is er vandaag Carnaval disco in Wijkcentrum hof 't Seijs. Je mag je uitdossen met feestneuzen, mooie prinsessenjurken en gekke verkleedpakken. Er wordt natuurlijk vrolijke carnavalsmuziek gedraaid. De deelname is gratis
... Lees meerLees minder

Carnaval kinderdisco groep 1 tot en met 3

woensdag 2nd januari 2019, 18:50

Laad meer